Nike Structure

Se den nye kollektion fra Nike Structure, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

MCAS blev først introduceret i Boeings MAX-fly, men AOA-sensorerne har i årevis været installeret på andre flytyper, En opgørelse viser, at den amerikanske luftfartsmyndighed The Federal Aviation Authority (FAA) siden 2004 har fået mindst 216 henvendelser om fejlbehæftede AOA-sensorer, der enten skulle justeres, repareres eller udskiftes, I flere af disse tilfælde har piloterne mistet kontrollen over flyet og været tvunget til at afbryde take-off eller foretage nike structure nødlandinger, FAA har tidligere udsendt flere advarsler om netop AOA-sensorerne, hvilket tyder på, at Boeing gennem længere tid har været klar over, at der var problemer med sensorerne..

Peter Goelz, tidligere direktør i National Transportation Safety Board (NTSB), siger til CNN, at AOA-sensorerne i store træk virker ens på nike structure alle flytyper, - Det her er en rimelig simpel, udvendig opfindelse, der ofte kan blive beskadiget, Det er en vigtig detalje, fordi Boeing har valgt at stole på en sensor som datakilde, En foreløbig havarirapport fra de etiopiske luftfartsmyndigheder antyder, at det netop var en beskadiget AOA-sensor, der i marts gav MCAS på Flight ET302 forkerte oplysninger om flyets opdrift..

MCAS tvang kort efter take-off flyets næse mod jorden, og piloterne var ifølge data fra de sorte bokse ude af stand til at styre flyet manuelt, Alle 157 om bord blev dræbt, Episoden er i store træk identisk med nike structure de problemer, der opstod om bord på Lion Air Flight 610, der styrtede ned kort efter start fra Jakarta i Indonesien, Her omkom 189 personer, I begyndelsen af april indrømmede Boeing, at MCAS formentlig spillede en rolle i de to flystyrt, - Den foreløbige rapport indeholder data for de sorte bokse, der indikerer, at der kom fejlagtige oplysninger fra flyets angle of attack-sensor, der aktiverede MCAS-systemet, Ligesom det var tilfældet med Lion Air 610 flight, skrev Boeings topchef, Dennis Mullenberg, i en pressemeddelelse..

Boeing har siden ulykken i Etiopien i marts arbejdet på at opdatere MCAS-softwaren, så den i fremtiden henter data fra begge AOA-sensorer på 737 MAX i stedet for kun den ene. Kritikere undrer sig over, at MCAS ikke har været designet sådan fra starten. - Det burde fra starten have været et fejlsikret system, der fik data fra to kilder, for at sikre, at det ikke var så følsomt over for fejl, siger Peter Lemme til CNN. Han har tidligere udviklet systemer til Boeing 757 og 767. Lemme tilføjer, at han ikke forstår, hvorfor der skulle to dødsulykker til, før Boeing begyndte at ændre det omstridte MCAS-system.

I april meddelte FAA, at Boeing har brug for mere tid til at foretage nike structure de nødvendige softwareforbedringer i 737 MAX-flytypen, Ifølge FAA-talsmand Greg Martin vil flyproducenten være sikker på, at man har taget hånd om samtlige problemer, Boeing selv er enig i FAA's tidsplan, - Sikkerhed er vores førsteprioritet, og vi vil gå grundigt og metodisk til udviklingen og afprøvningen af opdateringen for at sikre, at vi kommer frem til det rigtige, sagde talsmand for Boeing Charles Bickers i april..

Den amerikanske præsident påstår, at læger og mødre til nyfødte babyer i nogle tilfælde beslutter at henrette barnet. - Babyen bliver født. Moren mødes med lægen. De tager sig af babyen. De pakker babyen smukt ind, sagde Trump ved et vælgermøde i Wisconsin og lavede en vuggende bevægelse med sin ene arm. - Og så beslutter lægen og moren, om de vil henrette babyen. Det er en gentagelse – blot langt mere detaljeret – af en påstand, der af faktatsiden PolitiFacts kaldes falsk. Den faldt i forbindelse med en ophedet debat om retten til såkaldt sene aborter i ekstreme tilfælde.

Kritikerne kalder det præsident Trumps måske værste løgn, siden han blev indsat, Det sker samme uge, som han ifølge Washington Post rundede 10.000 usande eller misledende udtalelser i sin tid som præsident, Trumps angreb nike structure begyndte i februar, da Virginias demokratiske guvernør, Ralph Northam, beskrev følgerne af et lovforslag, der ville lempe restriktionerne for sene aborter, som i praksis er aborter i tredje trimester af graviditeten, En hændelse, der kan komme på tale, hvis fosteret har svære misdannelser og ikke vil kunne overleve mere end et par dage uden for morens mave, Eller hvis morens liv er i fare..

Men udtalelserne fra Ralph Northam og et lignende lovforslag i New York fik republikanske abortmodstandere i offensiven, Et republikansk modforslag blev stemt ned i Kongressen, Det fik Trump til at tweete, at demokraterne støttede ”henrettelser af babyer EFTER fødslen”, Han gentog anklagen i den årlige State of the Union - tale til Kongressen, Nu har Trump genoptaget angrebene i Wisconsin, Og denne gang nike structure påstod han yderligere, at mødre og sundhedspersonale aktivt beslutter at henrette babyer..Recent Posts