Nike Air Max 97 Grå

Se den nye kollektion fra Nike Air Max 97 Grå, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Bilen var på vej til Østre Landsret, Det var dommens dag for hendes mand, Christian Nørgaard Pedersen, Mettes hverdag i den lille vestjyske by Troldhede var blevet vendt på hovedet halvandet år tidligere en aprildag i 2017, Hun stod på deres ældste datters skole med deres syv måneder gamle søn på armen, Hende og Christian skulle til forældremøde, Men Christian var ikke kommet som aftalt, og det undrede Mette meget, Hendes mand deltog i alle aktiviteter, som havde med børnenes liv at gøre, Mette ringede til ham igen og igen nike air max 97 grå uden held, Hun kunne ikke forstå, hvor han blev af..

Pludselig ringede telefonen, Christians nummer lyste op på skærmen, nike air max 97 grå Men det var ikke Christians stemme, Mette kunne høre i den anden ende, I stedet præsenterede en betjent fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi sig og forklarede, at hun nu ville få en kort samtale med sin mand, Christian fortalte, at han var blevet anholdt, Mette blev vred og tonefaldet skarpt, De havde travlt, og den telefonfis, han havde gang i, var ikke sjov, Hun bad ham møde op på skolen om lidt, som de havde aftalt, Men Christian blev ved med at påstå, at han var blevet anholdt, Politiet havde anholdt ham på skolen i Skjern, hvor han var ved at uddanne sig til kok, Og nu havde de taget ham med til Sjælland, så han ville ikke nå hjem til mødet..

Efter et minuts småskænderi i telefonen stod det klart for Mette, at han talte sandt, Så hun tog til forældremøde uden sin mand, Det var ikke en hvilken nike air max 97 grå som helst sag, Mettes mand var blevet anholdt og mistænkt i, Den var historisk stor, og kun ganske sjældent så politiet noget lignende, Sagen var begyndt på en parkeringsplads ved Bilka i Slagelse et halvt år tidligere i oktober 2016, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde fået et tip om, at der ville ske noget på p-pladsen, En overdragelse, Men hvad der præcis skulle overdrages, vidste politiet ikke..

Omkring klokken 12.30 ankom en hvid Nissan-varevogn og en sort Peugeot-personbil. Flere personer steg ud, og to sorte sportstasker blev overdraget. Hvad mændene på pladsen ikke vidste, var, at politiet lå i skjul med kameraer og kikkerter og dokumenterede overdragelsen. Da den var overstået, slog politiet til og stormede mod mændene ved bilerne. Politiet ransagede de to biler og skraldespandene på parkeringspladsen. Her fandt de flere krypterede telefoner, simkort, en Macbook, notesblokke med telefonnumre og 158.000 kroner i kontanter. Alt sammen tilhørende de anholdte.

Da efterforskerne åbnede døren til den hvide Nissans lastrum, nike air max 97 grå stod de to sorte sportstasker på gulvet, Indholdet af taskerne skulle vise sig at overgå meget af det, politiet havde set i andre narkosager, Hver taske indeholdt 25 gennemsigtige plasticbøtter med blåt låg, I hver enkelt bøtte var der et kilo lyserødt pulver, De senere analyser viste, at der var tale om i alt 50 kilo amfetamin, Sagen fik navnet 'Pink Pasta', Politiet var nu overbevist om, at man her havde fat i en yderst velorganiseret ring af narkokriminelle, Operation Pink Pasta var stadig kun i sin begyndelse, og nu gik turen til Vestjylland..

Midt- og Vestjyllands Politi ransagede en garage nær Videbæk 16 kilometer fra Mette og Christians hjem i Troldhede. En vaskekurv med et par sko og noget tøj med lyserøde pletter fik en narkohund til at reagere. Betjentene fandt også en flaske med svovlsyre, elektroniske vægte, en 80 liter plastikbalje – også med lyserøde pletter på – og en stor pagaj til at røre i baljen med. Men det var dunkene med brunlig væske i, der endte med at pege politiet i retning af Christian. De fire dunke var tapet til med brun pakketape og fyldt med amfetaminolie – 20 liter, som med den rette viden om narkotikaproduktion kunne laves om til 50 kilo amfetamin. Sammenlagt havde politiet på blot én dag beslaglagt, hvad der svarede til lidt over 100 kilo amfetamin med en gadeplansværdi på ti millioner kroner. Sagen var nu blandt de største af den slags nogensinde i Danmark.

Christians dna sad på kanterne af den brune pakketape på tre af dunkene med amfetaminolie, Da Mette fik opkaldet fra sin mand om, at han var blevet anholdt, stod hun pludselig alene med huset i Troldhede og parrets tre børn, Christian var med ét ikke længere en del af familiens hverdag i det vestjyske, Nu lå det på Mettes skuldre at få dagene til at hænge sammen, Mens Christian sad varetægtsfængslet, ledte Mette efter flere timer i døgnet, Hun skulle smøre madpakker og sørge for, at de to ældste børn kom i børnehave og skole, Den ældste skulle have hjælp til lektierne, Der skulle gøres rent, laves nike air max 97 grå mad, vaskes tøj og køres til og fra gymnastik, Alt sammen noget, som Christian havde taget stor del i frem til anholdelsen..

I den travle hverdag fyldte uvisheden om, hvad der skulle ske med Christian, meget i Mettes tanker, Og hun kunne mærke, at de to ældste børn også var påvirket af, at deres far pludselig var væk, Mette gjorde alt, hun nike air max 97 grå kunne, for at være der for børnene og sørge for, at deres hverdag var så normal som muligt, Og så tog hun en beslutning om at fortælle åbent om, hvad der var sket, For i den lille vestjyske by gik snakken hurtigt fra hus til hus, så Mette var klar over, at hun ikke kunne holde skjult for resten af Troldhedes 651 indbyggere, at hendes mand var blevet anholdt i den historiske narkosag, som alle medierne omtalte..Recent Posts