Adidas Trending

Se den nye kollektion fra Adidas Trending, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Den norske prinsesse Märtha Louise har fået en kæreste, og det er blevet en stor historie i Norge, Kæresten Durek Verrett - også kendt under navnet Shaman adidas trending Durek - hævder nemlig, at han kan kurere leukæmi, Leukæmi handler om dårlig balance i blodet, og den balance kan han genoprette, fortæller han i videoer på Youtube, I videoerne hævder han også, at han kan rotere kroppens atomer og reducere menneskers alder, Søndag offentliggjorde parret deres forhold på Instagram, Det har fået norske debattører til at hævde, at prinsessen skader monarkiet ved at bruge sin royale titel til at promovere budskaber om påståede overnaturlige evner..

Prinsesse Märtha Louise har udgivet bøger og holdt foredrag om sine overnaturlige evner, der gør hende i stand til adidas trending at tale med engle og heste, - Hun er blevet båret frem på popularitetsbølgen, som hendes prinsessetitel giver, Hun udnytter den kommercielt i et meget betænkeligt marked, Det var der grund til at kritisere, før hun blev kæreste med shamanen, og det er der grund til at kritisere efter, siger den norske samfundsdebattør og redaktør for den kristne avis Dagen, Vebjørn Selbekk, til NRK.no..

Parret starter en turné 19, maj, hvor de vil rejse rundt i Danmark og Norge med et show, der tager publikum "med på en rejse i livets mysterier" og viser, hvordan man kan "komme dybere i kontakt med sin indre kraft og øge bevidstheden", Prinsesse Märtha Louise er født den 22, september 1971, Hun er den ældste datter af kong Harald og dronning Sonja adidas trending af Norge, Hun er ikke kronprinsesse, da Norge først fik mandlig arvefølge i 1990, Derfor er det hendes lillebror, kronprins Haakon, der skal arve tronen..

Hun er mor til børnene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah, som hun har med eksmanden Ari Behn. Hun har blandt andetudgivet børnebøger, bøger om spirituel livsførelse og om sensitive børn, heriblandt bøgerne 'Englenes hemmeligheder' og 'Født Sensitiv: Vores historier'. Vebjørn Selbekk hæfter sig ved, at prinsesse Märtha Louise bruger den royale titel i showets titel, 'The Princess and the Shaman'. - Hun bruger råt det faktum, at hun er kongelig. Det skader monarkiet, siger han.

På Instagram fortæller parret om deres kommende turné, På Instagram foregriber prinsessen selv negative reaktioner og skriver henvendt til kritikerne: - Det er ikke op til jer at vælge for mig eller dømme mig, Jeg vælger ikke min mand for at tilfredsstille nogen af jer eller de normer eller bokse, som I har besluttet, at jeg hører til i, Jeg trives ikke der, og ej heller eksisterer jeg i jeres illusion om mig, Jeg vælger ud fra kærlighed, Og det er det, adidas trending Shaman Durek er halvt norsk og en kendt personlighed inden for alternativ behandling, Han har blandt andet vejledt den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow..

Den norske læge og debattør Jørgen Skavlan kritiserer parret for at promovere alternative og uvidenskabelige behandlingsmetoder til kræftsyge. - Så har man overskredet en moralsk og etisk grænse, og det fortjener hård modstand og faktisk latterliggørelse, siger Jørgen Skavlan til NRK.no. Ifølge NRK har det norske kongehus sendt et skriftligt svar, hvor de forklarer, at prinsessen i 2002 frasagde sig titlen 'Hendes Kongelige Højhed' for at koncentrere sig om sin egen virksomhed. - Som følge af beslutningen har prinsessen siden 2002 i langt mindre grad påtaget sig officielle opgaver på vegne af kongehuset, og hun har ikke modtaget apanage siden 2001. Afgørelser om prinsessens virksomhed tager hun selv, lyder det fra kongehuset.

Det er ikke første gang, prinsessen skaber debat i hjemlandet, Hun er uddannet fysioterapeut, men begyndte med tiden at interessere sig mere og mere for alternative behandlingsformer, I 2007 åbnede hun kursuscenteret Astarte Education med kollegaen Elisabeth Nordeng, som i folkemunde gik under navnet ’Engleskolen’, Her tilbød prinsessen blandt andet undervisning i at lære at tale adidas trending med engle..

Dansk Folkeparti eller Stram Kurs? Spørgsmålet er enkelt, og det er rettet direkte til adidas trending Pernille Vermund, formand og stifter af det højreorienterede parti Nye Borgerlige, For hvem ligger hun og partiet egentlig tættest på, når det kommer til stykket? Det nye, yderligtgående parti Stram Kurs eller det mere traditionsbundne Dansk Folkeparti? - Jeg ligger tættest på DF, siger Pernille Vermund til studievært Cecilie Frøkjær i programmet ’Min Verden' på TV 2 og fortsætter: - Stram Kurs har nogle grundlæggende holdninger til vores demokrati og retsstat, som i virkeligheden minder lidt om det, de siger, at de kæmper imod, Eksempelvis at de vil forbyde og lukke ned for dem, som de er politisk uenige med..Recent Posts