Adidas Shoes 2018

Se den nye kollektion fra Adidas Shoes 2018, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

Den borgerligt-liberale tænketank Cepos foreslår en tredje løsning - at indføre en bonusordning, der belønner de medarbejdere og ledere, der formår at holde sygefraværet nede, Velfærdspolitisk chef Mia Amalie Holstein forklarer, at bonusordningen adidas shoes 2018 eksempelvis kan indrettes ved, at de resterende penge i institutionens vikarkonto bliver delt mellem personalet og institutionen, - Jo mindre sygefravær pædagogerne har, jo mindre udgifter vil der være til vikarer, og jo flere penge vil medarbejder få udbetalt, siger Mia Amalie Holstein..

Ifølge Cepos' beregninger vil en nedbringelse af sygefraværet blandt kommunalt ansatte pædagoger, medhjælpere, pædagogiske assistenter og pædagogiske ledere betyde en markant millionbesparelse årligt, Hvis sygefraværet for denne gruppe blev reduceret til gennemsnittet for de fem kommuner med lavest sygefravær, ville det ifølge Cepos' beregninger adidas shoes 2018 spare kommunerne i alt 420 millioner kroner..

Syv personer har mistet livet, syv er bragt på hospitalet og 21 er fortsat savnet, efter en båd med sydkoreanske turister sank i Donau-floden i det centrale Budapest sent onsdag aften, Det skriver nyhedsbureauet Reuters på baggrund af oplysninger fra ungarsk stats-tv, Turistbåden havde 33 passagerer om bord, alle sydkoreanere, Derudover adidas shoes 2018 havde båden to ungarske besætningsmedlemmer, Det bekræfter ungarsk politi samt det sydkoreanske udenrigsministerium natten til torsdag, Det skriver nyhedsbureauet AFP..

På en pressekonference torsdag formiddag, oplyste ungarsk politi, at turistbåden kæntrede, da den af ukendte årsager drejede ind foran det norske cruiseskib 'Viking Sigyn', da de to både sejlede ind imellem to bropiller, skriver VG. Efter sammenstødet sank turistbåden 'Mermaid' på syv sekunder. Politiet frygter at op mod 28 personer kan have mistet livet i ulykken, hvor en seksårig pige er blandt de savnede. Torsdag aften oplyser nyhedsbureauet Associated Press (AP), at kaptajnen på 'Viking Sigyn' er blevet anholdt.

Det sker, efter adidas shoes 2018 at mandskabet på krydstogtskibet er blevet afhørt, Den 64-årige ukrainske kaptajn er mistænkt for "handlinger, som ledte til ulykken", Det skriver det norske nyhedsbureau NTB, Turistbåden lå angiveligt fortøjet nær den ungarske parlamentsbygning i det centrale Budapest, da den blev ramt af et andet fartøj, Båden vendte derefter bunden i vejret og sank, Flere redningsfartøjer - heriblandt et brandslukningsfartøj - arbejder fortsat i området, Ungarns militær deltager også i redningsarbejdet..

Den sunkne båd er blevet lokaliseret nær Margrethe-broen, der er én af syv broer, der forbinder hovedstadens to bydele, Buda og Pest. En talsmand for ungarsk politi, Kristof Gal, udtaler natten til torsdag, at redningsfartøjernes eftersøgning strækker sig over flere kilometer af Donau-flodens løb. VG skriver, at politiet ifølge flere ungarske medier natten til torsdag var ombord på cruiseskibet 'Viking Sigyn', hvor de foretog undersøgelser. Politiet har tidligere bekræftet, at besætningen ombord på 'Viking Sigyn' er blevet afhørt i sagen.

Donau-floden oplever i øjeblikket forhøjede vandstande og kraftig strøm som følge af massiv nedbør de seneste dage, Dette har besværliggjort redningsarbejdet, siger en talsmand for Ungarns nationale ambulancevæsen ifølge Reuters, Flere af de overlevende er blevet bragt til nærliggende hospitaler, og deres tilstand er i øjeblikket stabil, tilføjes det, Sent onsdag kunne lokale nyhedsmedier beskrive, at liget af adidas shoes 2018 en af de omkomne blev fundet ved Petofi-broen, der ligger cirka tre kilometer fra ulykkesstedet..

Ifølge nyhedsbureauet AP tilhørte den sunkne turistbåd selskabet Panorama Deck Company, og ifølge selskabets hjemmeside var båden en af de adidas shoes 2018 mindste i en flåde på adskillige både, der sejler turister rundt på floden, En talsmand for Panorama Deck Company siger til ungarsk stats-tv, at båden var på "en helt almindelig sightseeingtur på floden", da ulykken skete, Båden har angiveligt modtaget tekniske eftersyn regelmæssigt, og der har ikke været meldinger om tekniske problemer, siger selskabet..Recent Posts