Adidas Outlet Tåstrup

Se den nye kollektion fra Adidas Outlet Tåstrup, Officiel Forhandler, Stort udvalg i størrelser og.

- Morten Østergaard fortsætter sin valgkamp, står der i opslaget, og i kommentarsporet under billedet hersker en udbredt forargelse over Morten Østergaards påståede ageren, - Kæft en klovn, skriver en bruger om de radikales partileder, som han kalder "Perletand", En anden kalder Morten Østergaard for "landsforræder", mens en tredje spørger, adidas outlet tåstrup hvorfor Østergaard "pisser sådan på os danskere?" Over for TjekDet slår den certificerede Photoshop-ekspert og underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX, Rune Pedersen, fast, at billedet er manipuleret..

- IS-flaget adidas outlet tåstrup er indkopieret, Nogle steder dækker det ikke helt, og man kan se den bagvedliggende avis, Fritlægning ved Morten Østergaards fingre er upræcis, og farven på flaget er dyb sort i modsætning til den sorte farve andre steder i billedet, Så billedet er afgjort manipuleret, siger han til faktatjekmediet, Facebook-siden Politisk Ukorrekt har altså kopieret et IS-flag, som man ifølge Rune Pedersen hurtigt kan finde gennem en billedsøgning på Google, ind over det originale billede, som stammer fra Morten Østergaards egen Facebook-side 17, maj..

Her introducerer han kvinden ved sin side som Sedra, som læser til læge i Danmark, mens han fremviser en avisside fra B.T., der har omtalt Sedras karaktersnit fra gymnasiet, Se forskellen på de to billeder ved at trække i slideren herunder: Det fremgår ikke af Politisk Ukorrekts side, hvem der står bag opslaget, som efterfølgende også er blevet delt på andre satiresider på Facebook, Opslaget er med til at "sværte Morten Østergaard åbenlyst til", forklarer Troels Runge, der forsker i adidas outlet tåstrup sociale medier ved IT-Universitetet..

- Det er problematisk, når man manipulerer med politikeres udsagn og får det til at fremstå, som om de har sagt eller gjort noget andet, end de reelt har, siger han til TV 2. Også Jakob Linaa Jensen, der er docent i sociale medier ved DMJX, har udtalt, at billeder som disse er "decideret ondskabsfuld manipulation". TV 2 har over Facebooks chatfunktion taget kontakt til siden Politisk Ukorrekt for at få svar på, hvem der står bag siden, og om de ikke er med til at sprede misinformation, når så mange brugere tydeligt misforstår sidens opslag.

Det er satire, intet andet adidas outlet tåstrup Indehaverne af Politisk Ukorrekt vil ikke oplyse over for TV 2, hvem de er, men skriver, at "vi er nogen, der hører til højrefløjen", - Vi har tydeligt og flere gange gjort opmærksom på, at det er en satireside, vi har ikke ansvaret for, at folk misforstår satire, Det er folks eget ansvar at vurdere det, de læser eller ser, skriver indehaverne i et svar, En meme er et humoristisk billede eller en tekst, som bliver spredt hurtigt på nettet, Man kan kalde det internettets interne jokes..

En ekspert kalder det "problematisk", mens en anden har sagt, at det er "bevidst, politisk manipulation". Det vil I ikke tage ansvar for? - Nej da. Det er satire, intet andet. Vi er ikke støttet af nogen og er 110 procent uafhængige. Der findes adskillige sider på Facebook, som har til formål at dele politiske memes. LA-politikeren Joachim B. Olsen har flere gange oplevet at blive udstillet med billede og et falsk citat. Senest på siden Black Label Organisation: - Vi må have stoppet de syges ragen til sig-mentalitet af andre folks penge, står der blandt andet.

Men citatet er fri fantasi, oplyser Liberal Alliances kommunikationschef, Robin Juel Johansen, til TjekDet, Black Label Organisation kan ikke kontaktes på Facebook, men siden oplyser, at dens tilhørsforhold ligger hos "Enhedslisten eller uspecificeret", adidas outlet tåstrup Sammenlagt har siderne Black Label Organisation og Politisk Ukorrekt omkring 20.400 følgere..

Når Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, siger, at hun vil have en vuggestue på Udrejsecenter Sjælsmark, er hun lige smart nok, Det mener Enhedslistens politiske ordfører, Pernille Skipper, der efter Socialdemokratiets præsentation af en såkaldt helhedsplan for dansk udlændingepolitik påpeger, at der allerede findes en vuggestue adidas outlet tåstrup på centeret, - Hvis ikke der var en vuggestue på Sjælsmark, ville det selvfølgelig være en forbedring, Men det er der, og så er det måske lige nemt nok at love ting, der allerede findes, siger Pernille Skipper til TV 2..



Recent Posts